Der verden møter Bergen!


Her kan du ta plass i Bergens mest attraktive kontorpark med tørrskodd gange til flyplassterminal, bybane og annen kollektiv transport.

Fra Bergen Business Park når du Bergen sentrum på 25 min, Oslo på 50 min, København på 90 min og London på 120 min.

Innenfor en radius på noen få kilometer finner vi ulike kompetansemiljøer innenfor bransjer som olje-/offshorenæringen, IKT, konsulentvirksomhet mm. Av større bedrifter som er etablert i området finner vi Statoil, Telenor, Framo Eng, Aibel, Odfjell Drilling, Evry.

Bydelen har en spennende utvikling i form av større nærings- og boligprosjekter. Aktiviteter og tyngdepunkt flyttes lenger og lenger sør, hvor virksomheter beveger seg nærmere flyplassområdet.

Bergen Business Park tilbyr plassering tilpasset lokale aktører, så vel som nasjonale og internasjonale. Næringsparken vil tiltrekke seg virksomheter med utstrakt reisevirksomhet, og møter etterspørselen fra nasjonale og internasjonale bedrifter som ønsker å etablere seg i Bergen.

Flesland etablerer seg som et trafikknutepunkt med et godt utbygd internasjonalt og lokalt transportnett.

Bedriftene deler funksjoner som konferansesenter, utvendige torg og en rekke service tilbud og får dermed tilhørighet til et større felleskap.

Ta kontakt