Hotellet er med sin beliggenhet 150 meter fra den nye terminalbygningen et opplagt valg for overnatting og møtevirksomhet ved Bergen lufthavn. Hotellet har 300 rom, restaurant, lobbybar, møtefasiliteter, mm, og er designet for å imøtekomme behovet til den moderne reisende enten det er på forretningsreise eller privat.

En møteplass for alle som arbeider i Bergen Business Park

Comfort Hotel Bergen Airport markerer starten på utviklingen av Bergen Business Park, og vil bli en sentral del av næringsparken. I tillegg til å være et naturlig overnattingssted for reisende og besøkende til parken, vil hotellet fungere som en felles møteplass for alle som arbeider i Bergen Business Park. Hotellets ulike fasiliteter supplerer næringsbyggene og gir deg mulighet for både uformelle og formelle møter med kunder, samarbeidspartnere og kolleger i andre omgivelser, men likevel rett utenfor din egen kontordør.

Comfort hotel er en merkevare i Nordic Choice hotels.

Utgang fra undergangen
Illustrasjon: Nordic – office of architecture

Utgang fra undergangen
Illustrasjon: Nordic – office of architecture

Comfort Hotel Bergen Airport og de første kontorbyggene i Bergen Business Park blir etablert rundt et sentralt torg. Torget markerer innfallsporten til næringsparken fra Bergen lufthavn, og vil få ulike servicetilbud på gateplan.

Hotellplass sett fra nord

Hotellet og de første kontorbyggene i Bergen business park ligger kun 150 meter fra den nye terminalbygningen på Bergen lufthavn. Det vil bli opparbeidet gangvei fra terminalbygningen med tunell under Lønningsveien for adkomst direkte til torget i parken.

Bedriftene deler funksjoner som konferansesenter, utvendige torg og en rekke service tilbud og får dermed tilhørighet til et større felleskap.

Ta kontakt