Regus i Expobygget

Regus, verdens største tilbyder av fleksible arbeidsplasser, åpner dørene i Expobygget ved Flesland i januar 2020. Vi gleder oss til å være en del av den splitter nye business parken Linstow bygger i nærhet til Bergens olje og energi clustere.

Med Regus Flesland utvider Regus sitt nasjonale nettverk med enda en by, det vil si at medlemmer kan dra nytte av å ha arbeidsplasser i kystbyen i tillegg til Oslo, Stavanger og Trondheim.

Valget på Expobygget til Linstow var enkelt for Regus. Med nærheten til Flesland vil lokasjonen gi en ekstra verdi for medlemmene våre. Muligheten til å være i nærheten til de viktige clusterene på Krogstad, samt enkelheten ved å ha møteromsfasiliteter og kontorer i nærheten til flyplassen gir medlemmer mer fleksibilitet.

For Regus er det viktig at medlemmene våre kan jobbe mer produktivt, hvor de vil og når de vil. Ved å bygge et nasjonalt nettverk gjør vi det lettere for medlemmene våre å gjøre nettopp dette.

Regus gleder seg til å samarbeide med de andre aktørene i business parken og gleder seg til å bygge en destinasjon sammen med Linstow.

Om du trenger kontorer eller møterom
kontakt Regus på +47 21 98 48 29

Bilder er illustrasjonsfoto, og avviker fra de bygde lokaler.