Her fikk de luft under vingene

Selskapet DSV flyttet inn i Bergen Business Park i januar, men god vekst gjør at de allerede har rukket å utvide arealet én gang.
– Vi ønsket å fornye oss, og da var det å flytte inn i Bergen Business Park et naturlig valg, sier leder for DSV i Bergen, Preben Heggstad.
Panoramautsikt til flyplassen
Selskapet jobber med frakt og transporterer varer over hele verden. Tidligere holdt de til i Cargobygget på flyplassen. Nærheten til flyplassen er viktig for selskapet og dermed ble Bergen Business park et helt naturlig neste skritt.

– Her har vi panoramautsikt til flyplassen og alt som skjer, sier Hegstad.
Da de flyttet inn i lokalene var de 10 medarbeidere. Til tross for et krevende transportmarked de siste årene har likevel selskapet en svært positiv utvikling og de teller i dag 16 medarbeidere på bergenskontoret.
– Vi flyttet inn i januar, men har allerede utvidet lokalene én gang. Jeg vil ikke overdrive effekten av å flytte inn i nye lokaler, men at det har gitt oss en ekstra boost er det ingen tvil om. Vi valgte derfor å utvide med mer areal mens det fortsatt er mulig, sier Heggstad.

Vil være attraktiv
For DSV, som kom fra et eldre bygg, var naturlig nok det å flytte inn i et nybygg en stor forandring.

– Vi har var i dialog med flere, men valgte Bergen Business Park på grunn av nærheten til flyplassen og de gode kvalitetene i bygget, sier Hegstad.
Han forteller om lyse, arealeffektive lokaler, tilrettelagt for endringer i behovene. Han legger ikke skjul på at de nye arealene også handler om at de ønsker å være attraktiv for nye medarbeidere.
– Det er hard kamp om de beste hodene. Det å ha fine lokaler kan være det som gjør at vektskålen vipper i vår favør. Det handler om å tilby våre medarbeidere gode arbeidsforhold, og det har de her, sier Heggstad.

Gode fellesfasiliteter
Han forteller også at bygget har svært gode fellesfasiliteter.
– Man kan spise lunsj i restauranten på hotellet hver dag, dersom man ønsker det. Jeg har en del medarbeidere som sykler til og fra jobb, og de skryter av de gode sykkel- og garderobefasilitetene. I tillegg er Bybanen veldig tett på, noe som gjør det enkelt å komme til og fra jobb. Pluss at det i byggets underetasje er en parkeringsplass med muligheter for elibil-lading, sier Heggstad.
Alt i alt gjør dette derfor sitt til at de stortrives i Bergen Business Park.
– Dette er et godt sted å være, og jeg kan derfor absolutt andre å også vurdere dette som et nytt hjem for sitt selskap, sier Heggstad.